De start:

Dit is mijn eerste blog in de reeks blogs die ik in de  laatste week van de Tour- de France zal schrijven over het wielrennen. Te beginnen bij…….

De start!

Er is altijd een start. En terwijl ik zo nadenk over de start komen er verschillende gedachten in mij op. Start…..Je leven is begonnen als baby. Je bent gestart als baby als het ware. Ook naarmate je verder groeit heb je te maken met de start. Je start op je basisschool, dan naar de middelbare ect. In het leven heb je veel keren te maken met een start. Het begint ergens…………….en dat is je start. Hoe is jouw start?

Zoals je op de afbeelding kunt zien, is er nog een hele weg te gaan. Ook om te starten is er eerst voorbereiding nodig. Wielrenners trainen voor elke etappe. Ze hebben de etappes al meerder malen goed bestudeerd. Voor dat ze aan de start verschijnen komen er nog een heleboel dingen bij kijken. Maar als de wielrenners dan aan de start verschijnen, dan zijn ze er ook helemaal klaar voor en kan het startsignaal beginnen!

En jij? Ben jij klaar om je reis te beginnen? Ben jij klaar voor de start?

Road Start!

Op de afbeelding staat een weg…………Jij staat daar……………………..op die weg. Misschien sta je net aan het begin. Misschien ben je al halverwege of bijna op het eind. Maar je bent ooit eens gestart op de weg die je nu volgt. Hoe is jou weg? Ben je tevreden of heb jij een valse start gemaakt?

Elke dag is er weer een kans om opnieuw te starten. God geeft iedereen elke keer weer, nieuwe kansen. Zijn vergeving houdt nooit op. Elke dag is er weer een nieuwe start vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Met wie sta jij aan de start? ALLEEN OF SAMEN? Weet dat bij elke start er Iemand naast je zal staan die je wil helpen op de weg die voor je ligt. Wielrenners hebben een oortje in hun oor. Daarmee communiceren ze met hun ploegleider. In feite hebben wij dat ook. God spreekt tot ons. Hoor zijn liefdevolle stem je naam spreken….Stil maar….luister maar. Hij roept je bij je naam. Met Hem sta je aan de start. En kun je de wedloop van het leven lopen die voor je ligt. Hij wil bij jou aan de start staan! En jij? Sta je liever alleen aan de startlijn of met je Hemelse Vader?

 

Advertenties

2 gedachtes over “De start:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s