Vertrouwen

Pff………..als ik naar die wielrenners kijk dan heb ik er echt wel respect voor hoor. Ze zitten op een klein fragiel fietsje en fietsen kilometer naar kilometer. Je moet veel vertouwen hebben in jezelf maar ook in je mede ploeggenoten om die etappe te kunnen fietsen. Moet je je eens voorstellen……met grote snelheden ga je je etappe rijden. Vol vertouwen en goede moed stap je op je fiets. Onderweg kom je van alles tegen. Hobbels, kronkels bergen en dalen. Maar je bent niet bang want je weet dat de fiets waar je op zit je houdt. Die is bestand tegen alle hobbels en obstakels die je onderweg tegenkomt. Eigenlijk lijkt het leven wel een etappe rit. In het leven kun je ook hobbels en kronkelingen tegen komen. En net zoals in etappe heb je in het leven ook vreugde en teleurstellingen. Ben jij bestand tegen alles wat er in je leven gebeurd? Of weet je Wie je kan helpen om je daarbij te steunen? De wielrenners vertrouwen op hun fiets. Ze weten dat goed en stevig materiaal hen draagt. De onderstaande afbeelding kwam ik tegen en ik nam de afbeelding eens goed in mij op.

wielrenner vertrouwen

Wij mogen vertrouwen op de God die ons dag aan dag draagt. Vol vertrouwen. Hij heeft het stuur in handen. Hij is als ware de fiets die de wielrenners hebben. Die fiets komt overal door bergen en vreugde de fiets is er altijd bij! De fietst draagt de wielrenners door de etappe heen! God is er ook altijd! Hoe moeilijk het leven ook echt is, toch mogen wij vol vertrouwen onze weg gaan. God heeft nog steeds de touwtjes in handen. Hij is de baas! Wij mogen net als de persoon op de afbeelding vol vertrouwen onze wedloop gaan! Als ware onze etappe leven. Ons vertrouwen stellen op Diegene die ons leven draagt!

 

Advertenties

2 gedachtes over “Vertrouwen

  1. Krullies zegt:

    Dank je wel voor je compliment!!! En dat is ook zo geruststelling voor mij, dat God niet kapot kan gaan! Hij is machtig en daar kun je altijd op vertrouwen! Hij zal ons nooit verlaten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s