Er is iemand…………………..

De voorbereidingen voor een feest. Dat vergt veel tijd en organisatie. Het ene feest treft natuurlijk ook meer voorbereidingen dan het andere feest. Een verjaardagsfeestje heeft lang niet zo veel voorbereidingen nodig als een bruiloftsfeest! Een bruiloft vergt wel wat meer voorbereidingen! En zeker als het een van je familieleden betreft!

Nog een paar dagen en dan gaat mijn zusje trouwen!!! Ik ben een trotse en een erg dankbare zus!!! Al weken en maanden van te voren zijn we met zijn allen bezig geweest met de voorbereidingen. Versieringen, cadeaus, kleding uitzoeken, ect. Druk, maar erg leuk om te doen! Het bruidspaar is die dag erg belangrijk! En om ervoor te zorgen dat het bruidspaar op die dag zich speciaal voelt, doe je alles wat je maar kunt om dat mogelijk te maken!

Als je kijkt naar zo’n dag als een bruiloft kom je ook overeenkomsten met God tegen. God heeft zijn Ja- woord al aan jou gegeven. Maar geeft jij Hem een JA terug?! Of heb je geantwoord met een Nee?!

En heb je diegene die zo van jou houdt, alleen laten staan?

Er is iemand………………..
Iemand die om je geeft,
Iemand die met je mee leeft!
Iemand die straalt als jij ontwaakt!
Iemand die zich zorgen over je maakt!
Iemand die zegt ‘ Jij bent bijzonder en speciaal’!
Iemand die tegen jou zegt ‘Jij bent het helemaal’!

Ken jij diegene die deze woorden tegen jou spreekt?

Als je gaat trouwen beloof je elkaar trouw voor altijd. In goede en kwade tijden. Je belooft er altijd voor elkaar te zijn! God zorgt ervoor dat Hij er altijd voor jou is. In kwade en in goede dagen. Want ook in het leven van een gelovige, komen kwade dagen voor. Wij mogen ons vasthouden aan de belofte. Ik ben met je! ALTIJD! Als je gaat trouwen wordt je man en vrouw. Je draagt met trots de naam van je man! Wij dragen als kinderen van God, zijn naam! Wij zijn, zijn koningskinderen! En die naam mogen wij met trots dragen!

trouwen2

Op een trouwdag, sta je 1 dag helemaal in het middelpunt! 1 dag waarin jij en je partner centraal staan! Voor God ben je niet 1 dag speciaal maar elke dag. 365 dagen lang. God heeft er alles voor over om jou elke dag te helpen en terzijde te staan. Hij zal alles bewerkstelligen om jou gelukkig te zien!

 
Een huwelijk….
Voor altijd verbonden met elkaar!
Ja zeggen tegen God……………….
Voor altijd verbonden met Hem!

 

Advertenties

4 gedachtes over “Er is iemand…………………..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s