Momenten die je hart raken…..

Je hebt wel eens van die dagen die bestaan uit alleen maar waardevolle en mooie momenten. Nou zo’n dag had ik vrijdag op de bruiloft van mijn zusje. Een dag waar heel veel emoties voorbij kwamen. Vreugdevolle momenten en ook veel ontroerende momenten. Momenten die je hart raken.

Het was een geweldige super dag!! Een dag waar we allemaal met warmte in ons hart aan terug denken. Echt een dag door God gezegend!

Wat ik erg mooi en waardevol vond is dat ze bewust gekozen hebben om te trouwen voor God. Om zijn zegen te vragen over hun huwelijk! Dat is toch het mooiste wat er is? De zegen vragen over je huwelijk aan diegene die jou door en door kent! Zijn zegen vragen…

Ook als je nog niet in het huwelijksbootje bent gestapt…….
Zijn zegen is voor iedereen!!
Je mag zijn zegen altijd over je leven vragen.
God beantwoordt altijd een gebed om zegen!
Of het gaat om je werk of om je persoonlijke leven.
Dat maakt voor God niets uit.
Zijn zegen is er voor IEDEREEN!
Op elk moment!

Mijn zusje en haar man gaven in de dienst een kijkje in hun harten. Vooral toen mijn zusje een lied voor haar kersverse man zong!! Die momenten brachten mij als zus vol ontroering. En er werden wel tranen gelaten. Maar dat is niet erg, dat hoort ook bij zo’n dag!! Tranen van ontroering en vreugde!! Ik ben zo blij en gelukkig voor mijn zusje!! Ik ben een trotse zus!!!

Zo puur om die liefde tussen hen te zien!
Pure liefde!! Echte liefde!!!

Morgen gaan we weer over tot de orde van de dag. De bruiloft is voorbij. Het gewone leven begint weer! Best wel even wennen vind ik. Mijn zusje woont nu niet meer thuis.Ontroering zwelt op in mijn hart. Ook dit hoort bij het leven. Mijn zusje en haar man stappen samen met God hun nieuwe leven in. Een leven wat ze samen met God gaan bewandelen. En dat geeft voor mij als zus rust. Ik weet dat God hun leven in Zijn Handen heeft. Hij helpt hen en is hen nabij!

En natuurlijk zal ik haar missen! Ze heeft 24 jaar thuis gewoond!En dat is voor ons allemaal erg wennen! Als ik heel eerlijk ben en er vanochtend zo over nadacht, heb ik er ook wel een traantje omgelaten. Maar ik vind troost bij Diegene die mij door en door kent. Hij geeft troost in welke momenten wij die ook nodig hebben. God is aanwezig en geeft kracht en hulp wanneer we die nodig hebben.

En terwijl ik deze blog schrijf verschijnt er een prachtig regenboog aan de wolken.

IMG_0847

Ik vind het erg bijzonder dat er juist op dit moment die mooie regenboog verschijnt! God is bij mij! God is bij ons! God is bij JOU!! En dat geeft zoals ik al veel vaker heb geschreven………RUST! Rust en zekerheid dat in welke omstandigheid je ook zit, Hij altijd aanwezig is! Zijn zegen rust op een ieder zijn leven.

 
Heb jij Hem al om zijn zegen gevraagd?

Advertenties

10 gedachtes over “Momenten die je hart raken…..

    • Krullies zegt:

      Jij ook bedankt!! Ook dat je deelt dat jij je zus ook miste. Gelukkig woont ze niet al te ver weg! Maar het is gewoon even wennen!Maar zoals je zelf ook schreef in je blog. God zorgt en dat geeft mij kracht! Dank je wel voor je reactie!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s