Zijn uitnodiging…..

Vandaag de dag van de liefde…………Valentijnsdag.
Liefde…..je hebt liefde in verschillende dingen. Moeder en vaderliefde. Maar ook de liefde tussen broertjes en zusjes. Liefde voor je familie en je vrienden. Noem maar op. Maar onvoorwaardelijke liefde?

Wat doe jij op deze dag? Verras jij je geliefde vandaag of iemand die niet weer dat jij hem of haar leuk vind? Of is deze dag gewoon een dag als alle andere dagen.

Ik kan op zo’n dag als vandaag het niet nalaten om te schrijven over de liefde.Niet gewoon de liefde tussen een man en een vrouw maar onvoorwaardelijke liefde. Liefde waarbij zelf bloed vergoten is. Het gaat over een liefde die nooit teleurstelt. En ik heb zo’n vermoeden dat dat juist iets is, wat wij nodig hebben. Menselijk liefde stelt vaak teleur maar deze liefde niet. Deze liefde is 100 % pure liefde. Liefde voor een ieder. Voor jou en voor mij!

Heb jij al kennis gemaakt met Zijn liefde? Zijn liefde is er altijd voor je! We zijn allemaal op zoek. De een vind de ware sneller dan de ander. Iedereen is op zoek naar ware liefde. Maar naast de menselijke liefde waar we allemaal naar opzoek zijn, is er een ware liefde die er altijd voor je zal zijn. Je hoeft er niet je best voor te doen. Het ligt voor het grijpen. Het is er voor je!

gods-liefde

 

Het leven is helaas niet altijd makkelijk. Stormen komen en gaan in ieders zijn leven.Verschrikkelijke dingen gebeuren of je nu een gelovige bent of niet. Maar weet……..

Dat Zijn liefde je nooit zal verlaten.
Hij huilt met je mee, en vangt je tranen op.
Zijn liefde zullen jouw omringen in tijden waarin je Zijn nabijheid extra nodig hebt!
Zijn vleugels zijn groot genoeg om onder te schuilen.
Huil het maar uit,
Lucht je hart maar bij Hem!
Hij zal je laten praten en zal zijn liefdevolle armen om je heen slaan!

Zijn liefde is een liefde waar je, als je er eenmaal mee in aanraking bent geweest je niet meer zonder wilt! De dag van de liefde………..laten wij eens bij ons zelf gaan nadenken. Heb ik al Ja gezegd tegen Hem!

Heb jij Zijn uitnodiging al bekeken?

valentijnsdag

Wij kunnen Hem en zijn nabijheid niet ontlopen. Zijn nabijheid raak je niet kwijt.Wij zijn verzekerd van Zijn nabijheid. Nooit zal Hij ons verlaten! Waar jij je ook bevind, waar je familie, vrienden ect. ook zijn. Hij is overal. Hij ziet je. Nu op dit moment nu je deze blog leest. Hij raakt harten aan. Wat doe jij met Zijn aanraking? Wat doe jij met zoveel liefde? Zoveel liefde, wat klaar ligt voor jou! Zijn liefde veranderd nooit. Wat je ook doet, of wat je ook nog doen zal. Hij zal altijd van je blijven houden!

Maar je kunt niet voor altijd kiezen. De tijd stopt een keer. En dan hoop ik van harte dat je juist gekozen hebt. De klok houdt een keer op met tikken. Wat doe je met deze liefde nu de klok nog tikt en je nog een keuze hebt? Sla je alles in de wind en doe je er niets mee? Of denk je er toch over na?

Ga voor WARE liefde!

 
De tijd tikt………

klok

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s