Met het volste vertrouwen!!

Gisteren was er rally. En ja dan kan ik het niet nalaten om al die auto’s even te gaan bekijken en leuke foto’s te schieten. Dus gewapend met fototoestel en al gingen we op pad en keken we onze ogen uit.

Terwijl ik daar liep dacht ik…je zou maar naast de rallyrijder mogen zitten. Pfff dan zie je echt het landschap snel voorbij gaan zeg! Je zou maar een eigen navigator tot je beschikking hebben. En dan bedoel ik niet een navigatie systeem maar gewoon een levend persoon die zegt welke weg je moet gaan. Volgende afslag links, daarna rechts. De rallyrijder vertrouwt volledig op de navigator naast zich. Hij gaat [precies de weg die de navigator zegt. Heeft de navigator het verkeerd dan rijd de rallyrijder ook de verkeerde kant op. Want die vertrouwt volledig op zijn navigator! Ook al denk de rallyrijder misschien klopt dit wel? De rallyrijder zal de kant op gaan die de navigator zegt.

juiste.jpg
En hoe zit het met jou??Vertrouw jij volledig op jouw navigator?

Want wij hebben net als de rallyrijder onze persoonlijke navigator. Onze persoonlijke gids door dit leven heen. En net als bij de rallyrijder en de navigator, weet de navigator precies de weg. Hij weet welke weg en welke afslag je moet nemen. Wij hebben een eigen navigator!

Iemand met wie we altijd kunnen praten.
Iemand die ons altijd de weg wijst.
Iemand die weet welke afslag je moet nemen.
Iemand die je kunt vertrouwen!

Maar ga jij ook de weg die Hij jou wijst?

Luister jij precies naar wat Hij te zeggen heeft of ga je tegen je navigator in? Als een rallyrijder niet luistert naar de navigator dan komen ze verkeerd uit. Dan nemen ze bijvoorbeeld de verkeerde afslag.

Zo is het ook in dit leven. Als je niet naar je navigator luistert zul je de verkeerde afslag nemen. Kom je vroeg of laat er achter dat je de verkeerde weg hebt genomen en op de verkeerde weg zit. Uiteindelijk brengt je navigator je wel weer op de weg terug, maar alleen als jij dat wilt. Onze navigator zal je niet dwingen.

Het is toch prachtig om te zien dat er met de rally op hoge snelheid gereden wordt, ze toch veilig de eindstreep halen? De rallyrijder vertrouwt volledig op zijn navigator,die brengt de rallyrijder veilig thuis!

Vertrouw jij jouw navigator? Hij brengt jouw veilig thuis!

 

Advertenties

8 gedachtes over “Met het volste vertrouwen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s