De hemelse kruiwagen…..

Het zonlicht schijnt door mijn gordijnen heen. Ik open mijn ogen en kijk op mijn wekker. Pff alweer tijd om op te staan! Ik rek mij even uit en denk na over de dag die komen gaat. Gelukkig niet veel in de planning. Dat moet wel goed komen vandaag! Tja….. je kan soms ook van die dagen hebben, dat je opstaat en je je al afvraagt voor dat de dag begonnen is, hoe je door de dag heen gaat komen? Je vraagt je af of je de dag wel aan zou kunnen. Hoe kom je door de dag heen?

Deze week heb ik een prachtige roze kruiwagen gekocht. Zoals jullie weten wordt een kruiwagen gebruikt om dingen in te vervoeren/te kruien. Als je bezig gaat in de tuin, begin je goed voorbereid je dag. Je zorgt dat je alles bij de hand hebt, om te gaan doen wat je moet doen.

God is net zo. Hij helpt je met het voorbereiden van de dag. En niet alleen met het voorbereiden ervan. God geeft jouw elke dag een kruiwagen vol met alles wat je kunt gebruiken om de dag door te komen. Wat doe jij met zijn geschenken? In zijn hemelse kruiwagen zitten de wapens die je elke dag opnieuw kunt gebruiken om je dag door te komen. Zijn wijsheid, inzicht en kracht die je nodig zult hebben door de dag heen. Maar ook zijn wapens, die elke dag beschikbaar zijn voor jou! Wat doe jij met zijn hemelse kruiwagen? Je kunt elke minuut en elke seconde een beroep doen op Hem en op Zijn hemelse kruiwagen. Zijn hemelse geschenken die elke dag weer opnieuw voor jou klaar liggen!

IMG_20170701_143115.jpg

Wat zit er in jouw kruiwagen? Gebruik je alle wapens die God er in heeft gelegd of gebruik je er maar een beetje van? Vergeet niet dat elke dag er ontzettende kracht voor je weggelegd is. Je hoeft niet door je dag heen te kruipen en je af te vragen hoe je er door heen zult komt. In Gods hemelse kruiwagen liggen genoeg schatten die je kunt gebruiken om overwinnaar te zijn. Om lachend en vol kracht je dag te leven!

God is elke dag voor je aan het werk! Zijn hemelse geschenken liggen elke ochtend opnieuw voor je klaar! Door de dag heen kun je aanspraak maken op alles wat er in de hemelse kruiwagen ligt. Wat ligt er aan het einde van de dag nog in je kruiwagen? Of maak je geen gebruik van de hemelse geschenken die Hij je elke dag weer wil geven en draai je je kruiwagen om? Denk je dat je het zelf allemaal wel kan. Maar waarom het zelf allemaal aan uitvogelen als Zijn geschenk gratis voor je beschikbaar is!

IMG_20170701_142245.jpg

Wil je slagen in de dag die voor je ligt? Begin dat met het aannemen van Zijn hemelse kruiwagen. Laat je inspireren en leiden door Zijn kracht! Natuurlijk zullen niet alle dag even mooi en fijn zijn. Maar wij hebben een hemelse vader die elke dag en elke minuut voor ons op de bres wil staan. Ook in Zijn hemelse kruiwagen liggen genoeg schatten die je nodig hebt als het leven zwaar is en helemaal niet leuk. Zijn troost en nabijheid zitten in diezelfde kruiwagen. Hij zal je waar nodig is, helpen, troosten en kracht geven en zonodig extra bijstaan als je dat wilt. Hij is altijd bij je en zal je nooit verlaten!

Hoe begin jij je dag? Wat doe jij met Zijn hemelse kruiwagen gevuld met geschenken voor jou?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s