Langzaam ontwaken…..

Langzaam ontwaken we weer uit het vakantiegevoel. Sommige scholen zijn al weer begonnen, sommige hebben nog een week. Maar het vakantiegevoel ebt weer wat weg en iedereen pakt de normale dagelijkse bezigheden weer op. Deze week waren wij bij Nijmegen en maakte we een klein voorbeeld mee dat God op de juiste tijd zal voorzien.

Misschien ken je het wel. Fort pannerden. Bij de aankomst wat wij dachten wat fort Pannerden zou zijn, zagen wij niets behalve een bord. Geen idee waar dat fort lag. Terwijl wij zo het bord bekeken kwam er een tuctuc aangereden. En wat dacht je? Dat was de gratis vervoer service om ons naar het fort te rijden! De man komt normaal gesproken alleen maar die kant op als er naar hem gebeld wordt. Maar vandaag niet!! Geweldig toch! Op het juiste moment kwam er hulp! Sommige mensen zouden zeggen, man dit is toch normaal. Gewoon mazzel!

IMG_1485.JPG

Maar ik die geloof zeg, dat als je gelooft toeval niet bestaat!

Voor ons was het echt even een knipoogje van God. God wil op elk gebied van je leven je helpen, dat bewijst dit maar weer. Na een gezellig ritje met de familie in een tuctuc te hebben gereden, kwamen we aan bij fort Pannerden. Helaas was er geen lift en kon mijn vader niet naar boven. We konden alleen alles beneden bekijken. Nadat wij een kort filmpje over Pannerden hadden bekeken, liep er na afloop een man in speciale kledij met ons mee. Overal waar wij heen gingen, liep hij mee en vertelde de verhalen die erbij hoorden. En toen kwam het…….Wij hebben de hele tijd een eigen persoonlijke gids mee gehad. Hij vertelde dat hij dat normaal niet deed, maar nu het echt wilde doen. Mijn zusje en ik mochten zelfs boven kijken! We kwamen op plaatsen waar we anders nooit gekomen waren of mochten komen!

IMG_20170823_115101.jpg

Zo is het ook met God. Als je God als je gids hebt, kom je op plaatsen waarvan je dacht dat je er nooit zou zijn.

Wat hebben we een super bijzonder dag gehad. Met veel knipogen van God. En zo zie je maar weer dat God je leven leidt. Hieruit haal ik de bemoediging. Het dagelijks leven zal zo meteen weer beginnen. De dagelijkse bezigheden worden weer opgepakt en je leeft verder je leven. Je hebt een baan, of je gaat weer naar school. Misschien ben je thuis. Maar in ieder geval zal straks de vakantie voorbij zijn.

Wat je ook gaat doen of wat je verplichtingen ook zullen zijn. God zal je leiden! Op het juiste moment zal er hulp komen! Alleen Zijn tijd is anders dan de onze. En dat is soms best lastig. Soms moet je gewoon nog even doorgaan op de weg waar op je zit. Maar als God het genoeg vind, dan is het genoeg en zal Hij ook voor iets anders zorgen. Als God zegt dat je nog even door moet gaan met wat je aan het doen bent, zal Hij je daarvoor ook de kracht geven om uit te voeren wat je doet. Hij zal zijn kinderen nooit in de steek laten!

Laat dat een bemoediging zijn, wat er de komende week of de weken erna ook van je verwacht wordt. God is bij je! En wil met elk detail van je leven betrokken zijn. Hij ontwaakt met je mee! Hij geeft om je! Weet dat je nooit te ver weg bent uit Zijn zicht. Hij houdt je in het oog! Ook al zie je misschien op tegen de drukke week of weken die komen gaan. Weet God is maar 1 gebed van je verwijderd!

Hulp is onderweg en zal op tijd bij je zijn!

 

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Langzaam ontwaken…..

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: