Gemaakt voor meer!

Afgelopen week liep ik met een mitella rond. De vrijdag ervoor ben ik helaas gevallen op mijn werk op mijn rechterarm. Deze week moest ik wat vaker om hulp vragen dan normaal. Je wordt dan toch een beetje afhankelijker van anderen. Je vraagt vaker om hulp. En terwijl ik daar zo over na dacht, kwam er een gedachte in mij op. Wat ik deze week deed, kan bij God elke dag! Als je hulp nodig hebt, is Hij er om je direct ter zijde te staan! Wat je ook aan Hem vraagt!

Waar sta jij op dit moment? Waar ben je op dit moment in je leven mee bezig? Ben jij waar je verwacht had te zijn of ben je op een plek die je totaal niet voor mogelijk hield? Momenteel staat de wereld op zijn kop. Orkanen richten veel schade aan. Mensen zijn in nood en hebben niets meer. Mensen die de verzekering niet konden betalen, ze zijn alles kwijt. Grote problemen zijn er in de wereld. Maar ook kleine problemen. Iedereen heeft helaas te maken met problemen. Waar vind jij de troost? Waar haal jij je kracht vandaan, als er dingen in je leven gebeuren waardoor je stil staat. Waar komt jouw hulp vandaan?

SOF-Psalm-121_web-1.jpg

Overal ter wereld wonen en leven er mensen. Overal ter wereld zijn er verschillende mensen, met verschillende overtuigingen. Mensen met verschillende beroepen, mensen die er verschillend uit zien, met verschillende interesse ect. Wij zijn er om elkaar te helpen en te ondersteunen waar nodig. Maar helaas doen niet alle mensen daar aan mee. In de wereld is het vaak, alles voor mijzelf en niets voor een ander. Een wereld gericht op jezelf.

Als we het dan toch over onszelf hebben, laten we dan eens ons leven onder de loep nemen. Hoe zie jij jezelf? Vele mensen zien zichzelf als minderwaardig. Ze vergelijken zichzelf met anderen en zien dan allerlei dingen die niet kloppen. God heeft iedereen geschapen en gecreëerd naar Zijn beeld.

We kunnen niet zonder hulp van diegene die het leven door en door kent. De problemen in de wereld kunnen we helaas niet oplossen. We hebben hulp nodig van iemand die groter is dan wij. Maar wat kunnen wij doen om het leven hier op aarde toch ietsjes aangenamer te maken? Accepteer elkaar zoals we zijn. Met al onze verschillende kijk op dingen. God heeft een ieder speciaal gemaakt om deel te nemen aan dit leven. Iedereen kan zijn steentje bijdragen in een wereld in nood. En samen staan we sterk. Ik denk dat we ons minder moet bezig houden met wat anderen van ons vinden. Laat ze lekker denken.

Zet de stappen die God wil dat je zet! Als je niet weet welke stappen je moet zetten, weet ik zeker dat je er gaande weg wel achter zult komen! Want God laat Zijn kinderen niet alleen!

Wij zijn gemaakt voor meer! Wij zijn volwaardige, parels van God! Laat niemand je iets anders aanpraten! Jij doet ertoe! Jij bent hier omdat je hier hoort! Er is een mooie Bijbeltekst die ik aan jullie wil meegeven.

schitter.jpg

Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer! Jesaja 60:1

Laat je door niets weerhouden om te schitteren! Sta op en schitter als nooit te voren! En twijfel niet! Want diegene die jouw leven door en door kent gaat met je mee!

Je bent gemaakt voor meer! Je bent gemaakt om te schitteren!

 

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s