I’m coming back!

Soms verschijnen mijn blogs naar aanleiding van een gebeurtenis van de afgelopen week. Maar het kan ook zo zijn, dat ik ineens een afbeelding tegenkom en dan daarover zal schrijven. Het mooiste van dit alles is, is dat God leidt. Hij leidt mij schrijven. Zo ook vandaag. Ik was gisteren even aan het surfen op internet en kwam een prachtige afbeelding tegen. En die afbeelding liet mij niet los.

Het is een afbeelding wat eigenlijk erg veel zegt. Maar ook een afbeelding wat verdriet oproept. Verdriet, omdat er staat, of je nu klaar bent of niet. Dat zegt al dat er nog mensen zijn die niet klaar zijn voor de wederkomst van Hem. Dat is toch verschrikkelijk! En Jezus weet dat ook. Hij weet dat als Hij terugkomt er mensen zullen zijn, die Hem niet moeten. Hij weet dat als Hij terug komt hier op aarde er nog mensen zullen zijn, die Hem nog steeds niet geloven. Hoe veel verdriet zal dat Hem wel niet doen?

Wanneer je weet dat er iemand bij je komt op bezoek, tref je de voorbereidingen die er voor nodig zijn om diegene het zo goed mogelijk naar haar/zijn zin te maken. Je zorgt dat als diegene voor je deur staat, dat de koffie of thee al klaar is of al bijna klaar is. Je visite voelt zich welkom. Je visite ziet dat je er zorg aan besteed hebt en weet dat je blij bent dat ze er zijn. Je bezoek voelt zich welkom in je huis.

Onderstaande afbeelding is niet zomaar een afbeelding. Het is een belofte van Jezus!

16917-cm-ready-not-coming-back-jesus-social-400x200

Enkelen weken geleden ging er overal op internet berichten rond over dat de wereld zou vergaan. Sommige mensen geloofden het en sommige mensen geloofden het niet. Op die dag zou de wereld vergaan. Maar in de bijbel staat dat God niet aankondigt wanneer Hij komt. Hij komt wanneer niemand het zou verwachten. Toen ik de bovenstaande afbeelding las, dacht ik: En zo is het! Wat de mensen ook zeggen over God en wat de mensen ook geloven, eens zullen ze het zien! En of ze nou willen of niet, Hij komt terug!!

Hij komt terug!!

Dat is de belofte voor ons allemaal nu we hier nog op deze aarde leven. Een aarde waar er vreselijke dingen gebeuren. Een aarde waar er verdriet heerst. Het ergst wat een mensen in het leven kan overkomen is als je leeft zonder hoop! Als je denkt dat dit het is, dat het nooit beter zal worden. Soms zijn de omstandigheden zo heftig dat je even geen uitkomst meer ziet.

Toch kun je hoop putten uit de belofte dat Hij terug zal komen. Want je weet als Hij komt, dat er vergoed een einde gemaakt word aan alle pijn en verdriet! Het blijft niet altijd zo! Soms zijn de enige woorden die je nog kan uitbrengen de onderstaande woorden op de afbeelding:

30621-cm-Lord-help-today-living-hope-social

Weet dat Hij je hoort en Hij je door de dag heen zal helpen! Leef vanuit die hoop die God je geeft! Leef elke dag met de zekerheid dat je op een dag je maker zal zien! Leef met die verwachting je leven.

Soms is je toekomst onzeker en weet je even niet welke beslissingen het beste zullen zijn. Weet dat God een God van wijsheid is! Hij zal je als je erom vraagt alles geven wat je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken!

Maar lieve mensen, geloof in zijn wederkomst! Wees voorbereid en klaar om God te ontvangen! Wees klaar om je maker te ontmoeten. Want je weet niet wanneer Hij bij je aan de deur zal staan. Je weet niet wanneer het moment komt. Nu al klopt God aan je deur van je hart. Ook nu kun je al de beslissing nemen om Hem te verwelkomen in je hart. Ga ervoor en houd moed! God is bij je! Hij heeft de dood overwonnen en zou jou ook helpen om alles te overwinnen wat maar nodig is. Geloof… en open de deur naar Hem! Geloof zijn belofte! Hij komt terug! Zorg dat je klaar bent!

 
Zorg dat jij diegene bent die Hem met open armen ontvangt!

 

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: