Volmaakt!

Op zo’n dag als vandaag wordt je bijna overspoeld met liefdes dingen. Je hoeft maar in de winkels te kijken, de tv aanzetten of op internet te kijken en je weet dat het vandaag Valentijnsdag is.

Wat doe jij op deze dag? Ik wil deze dag gebruiken om de enige echte ware liefde bekend te maken aan iedereen. Zijn liefde is volmaakt! Zijn we daar niet allemaal naar opzoek? Volmaakte liefde? Ik hoor je denk…. volmaakte liefde? Dat bestaat niet…..nee menselijk gezien misschien niet.

MAAR……..

Mijn gedachten gaan terug naar een plek. Een bloederige plek. Een plek van verdriet en pijn. Mijn gedachten gaan naar die plek waar het bewijs ligt dat volmaakte liefde wel degelijk bestaat. Mijn redder die op die plek zijn leven voor mij gegeven heeft. Zijn leven!! Als dat geen volmaakte liefde is dan weet ik het niet meer. Denk je dat op deze dag van de liefde eens in. Hij deed dit speciaal voor jou!

Laat niemand vertellen dat je niks bent!

De wereld met zoveel verschillende mensen die overal wat op te zeggen hebben. Weet dat je van waarde bent! Jij bent zoveel waard, zoveel zelfs dat er iemand zijn leven voor je gegeven heeft! Juist op deze valentijnsdag wil ik je zeggen:

JE BENT GEWELDIG! Ja jij!

Als je om je heen kijkt zou je bijna niet kunnen geloven dat er zoiets als volmaakte liefde bestaat.

Maar als je dan kijkt naar al het bloed. Het bloed wat nog op de stenen zit. Zijn bloed wat voor jou gegoten is op golgotha. Als je daar na kijkt….dan kun je toch alleen maar beamen en zeggen dat volmaakte liefde wel degelijk bestaat! Zijn bloed is daarvan het bewijs!

Wat doe jij met je hart vandaag?Juist op deze dag die alleen maar in teken staat van de liefde. Bekijk je eigen hart eens. Heb jij je hart aan de juiste persoon gegeven? Onderzoek je hart eens. En denk daarbij aan diegene die heel je hart waard is. Wat doe jij op deze dag? Denk eens na over deze vraag:

Geef jij juist vandaag je hart weg aan diegene die er toe doet?

Denk vandaag niet alleen aan menselijke liefde. Maar juist vandaag aan die eeuwige volmaakte liefde. Voor iedereen bedoeld. Speciaal voor jou! Zet de radio aan en luister naar het prachtige lied Volmaakt van Damascus. Laat Gods woorden tot je doordringen.

Hij is je hart waard!

 

 

 

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Aritha schreef:

    Dank je wel. Mooie blog temidden van al dat hartjes-gedoe.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s