Trots en dankbaar!

Pasen is voorbij en iedereen begint weer met zijn of haar bezigheden. De maand Maart is inmiddels al weer verleden tijd. De maand Maart was op mijn website de maand van Hoop. 8 verschillende mensen met 8 verschillende verhalen, maar met 1 leiddraad, Hoop! Ik kijk met trots en dankbaarheid terug op al die prachtige mensen die zulke mooie en prachtige blogs/ gedichten gedeeld hebben.

Hoop wat iedereen weer op zijn/haar eigen manier weet te vertalen, weet te beleven. Maar al die verschillende blogs hebben 1 ding waar ze het allemaal over eens zijn. Hoop is te vinden bij God! Als je alle blogs leest zul je merken dat ieder persoon op een andere manier zijn of haar verhaal kan vertellen over hoop. Maar wel te verstaan over hoop die maar bij 1 persoon te vinden is!

Om de gastbloggers nogmaals even in het zonnetje te zetten heb ik hier alle gastbloggers op een rijtje gezet. Lees gerust de verhalen die erbij horen en beleef hun kijk op hoop. Vind er troost in en kracht!

Gastblogger 1: Jacob de Leeuw
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/03/altijd-bij-mij/

Gastblogger 2: Lineke Mooibroek
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/07/de-2e-gastblogger-lineke-mooibroek/

Gastblogger 3: Eliza Brandenburg-de Leeuw
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/10/een-zaadje-genaamd-hoop/

Gastblogger 4: Johanneke Plaggenmarsch
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/14/hoopvolle-toekomst/

Gastblogger 5: Rineke van Eijk
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/16/hoop-en-hopen/

Gastblogger 6: Ezra de Leeuw
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/24/the-meaning-of-hope/

Gastblogger 7:Hannah Kwantes-Felthuis
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/28/hoop/

Gastblogger 8: Anja de Jong
https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2018/03/31/hoop-2/

Afgelopen weekend hebben we Pasen gevierd. En ik hoop lieve lezer dat jij de ware betekenis van Pasen kent. Want door wat er aan het kruis heeft plaats gevonden, is er altijd hoop voor jou! Niets is zo machtig en onmogelijk dan dat God er niet een oplossing voor heeft. Hij heeft de dood overwonnen! Hij heeft Zijn Zoon voor jou laten sterven maar daarna weer laten opstaan! Kun je je dat voorstellen?

Kun je je voorstellen dat iemand dat speciaal voor jou zou doen?

De maand maart was de maand HOOP op mijn website. Maar lieve lezer, laten we niet 1 maand vol van hoop zijn. Laten we juist om ons heen blijven kijken en je zult stukjes hoop zien. Hoop is er om dat Jezus er is! Hoop werd geboren in een stal.

En met Pasen werd de hoop nog groter omdat toen Hoop gezien werd door de kruisiging van Jezus. Het was stil na die kruisiging maar hoop stond op!! En het werd Pasen! Jezus wandelende zo weer naar de mensen toe.

Deze hoop ligt er ook voor jou! Zijn bebloede hand is uitgestrekt naar jou. Aan jou de vraag: ‘wat doe jij met Zijn bebloede hand? Beantwoord jij Hem of keer je Hem de rug toe en nagel je Hem opnieuw aan het kruis?

Hoop is niet ver weg.
Hoop is heel dichtbij!
Omdat Hij die in je woont één en al hoop is!

Lieve gastbloggers, Jacob, Lineke, Eliza, Johanneke, Rineke, Ezra, Hannah en Anja. Zoals ik al zei, ik ben erg trots en dankbaar. Trots op jullie prachtige bijdrages en dankbaar dat jullie dit met mij en mijn lezers wilden delen! Heel erg bedankt voor het delen van jullie verhaal over hoop.

Hoop wat jullie kunnen delen omdat Hij in jullie leven is!

IMG_2743

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: