Gebrandmerkt!

We liepen afgelopen weekend in een bos. Het prachtige weer, dwong je gewoon om er lekker op uit te gaan. Het zonnetje scheen fel op mijn gezicht. Terwijl ik in het bos op zoek was naar iets wat een teken van de lente was. Kwam ik bij een groep bomen aan waar een oranje stip op stond.

Waarschijnlijk moesten die bomen gekapt worden en kon diegene die de bomen moest kappen zien om welke bomen het ging. De bomen waren gemerkt. Zie je de oranje stippen? Misschien niet heel goed zichtbaar op de foto maar als je goed kijkt kun je ze zien.

IMG_3071

En terwijl ik verder op in het bos nog een groepje bomen zag staan waar ook bomen tussen stonden met een oranje stip, dacht ik het volgende: ‘Wij zijn ook gebrandmerkt’! Natuurlijk niet gebrandmerkt omdat we gekapt moeten worden. Maar gebrandmerkt omdat wij eigendom zijn. Eigendom zijn van iemand die geeft om ons leven.

Wij zijn gebrandmerkt door de Vader!

De duivel ziet wie Gods kinderen zijn. Hij kan ons herkennen aan ons brandmerk. De duivel weet dat als hij dat brandmerk ziet, hij voorzichtig moet zijn. Voorzichtig omdat wij iemand bij ons hebben die vele malen krachtiger is dan de duivel. Lees je wat ik schrijf? Wij hebben iemand bij ons die vele malen krachtiger is dan de duivel. AMEN!

Ik heb het al eerder geschreven maar wij zijn Koningskinderen. En die kinderen liggen onder de bescherming van de Vader.

Ik heb gebrandmerkt opgezocht in het woordenboek. Je kunt ook gebrandmerkt zijn doordat je een misdadiger bent. Dat bedoel ik hier natuurlijk niet mee. Ik bedoel dat wij Gods kinderen zijn. Wij zijn van Hem!

En van dat brandmerk komen wij niet af!

Ook al loop je al een tijdje op een weg waarvan je denkt, wat doe ik hier? Misschien ben je totaal de weg kwijt. Maar jij bent zijn kind en Zijn kind laat Hij nooit los!

Hij zal je weer opzoeken als je van Hem afgedwaald bent.
Hij zal je weer bij je naam roepen, je laten weten dat Hij er nog steeds is.

Jij bent gekozen om Zijn kind te zijn. Iedereen die een hart heeft, die ademt, heeft God uitgekozen om Zijn kind te zijn. Helaas zijn er veel mensen die ademen en een hart hebben , die zich helemaal niets van God aantrekken. Het kan hun niets schelen dat ze verloren gaan.

Toch houdt ook God die in het oog en in het zicht. En mochten ze toch op een dag, zijn liefde in ontvangst nemen, dan zal Hij daar staan met open armen. En je voor eeuwig in Zijn armen sluiten!

Vergeet nooit waar je vandaan komt!

IMG_2743

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Aritha schreef:

    Heel mooi geschreven. We horen bij Hem als we het beste merkteken dragen: het geloof in Jezus Christus.

    Liked by 1 persoon

  2. Krullies schreef:

    Dank je wel voor je prachtige reactie. Heel mooi hoe je dat schrijft!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s