Vecht voor wat je waard bent!

Zoals degenen die mij beter kennen weten dat ik een erge wielrenliefhebster ben, zat ik dus ook afgelopen week naar het wielrennen te kijken. Ik hoorde ineens de reporter zeggen toen er een wielrenner vandoor ging: ‘ Vecht voor wat je waard bent’!

Die zin bleef na de uitzending in mijn hoofd hangen. En ik dacht na. Vecht ik voor wat ik waard ben. Of laat ik de mensen hun gang maar gaan.

Sta ik in die wetenschap dat ik er mag zijn wat anderen ook zeggen?

Ik vind het een mooie zin. Een zin om over na te denken. Die zin bevat een prachtige waarheid. Een waarheid waar je niet omheen kunt! Jij bent ontelbaar veel waard en daar mag je voor vechten! Je hoeft niet alles over je heen laten komen. Je mag vechten.

Dus vecht jij voor wat je waard bent?

box.png

Soms worden dingen in de wereld zelf bepaald en heb je er geen grip op. Neem nou bijvoorbeeld de nieuwe AVG. Het privacy beleid. Nou ja ik heb het geweten. Deze week was mijn mail wel heel erg vol.

Mocht je het nog niet geweten hebben, check je mail dan maar, geheid dat je een mail tegenkomt van de nieuwsbrieven waar je lid van bent. Echt niet normaal. Mijn mail is bomvol door die privacy wijziging! Misschien toch maar minder gaan abonneren op al die nieuwsbrieven. In bijna elke mail moet je opnieuw de voorwaarden lezen en zeggen ze dat je gegevens beschermd zijn. Wat een gedoe allemaal zeg!

Maar ja, mijn mail wordt niet vanzelf leeg dus toch maar even door die mails heen. De ene vraagt nog meer dan de ander. Denk je nou echt dat je nu beter beschermd bent? Ik denk het niet. Ze doen een poging maar of het werkt.

Wat vind jij van de privacy? Ik denk dat je tegenwoordig nergens meer privacy hebt. Overal kunnen ze je volgen als je een telefoon hebt en tegenwoordig hebben ze overal camera’s. Nee, onzichtbaar zijn in deze wereld zal je niet lukken.

Toch…..hoor ik soms dingen alsof het lijkt dat je wel onzichtbaar bent. Mensen die doen alsof je lucht bent en je niet voor ze bestaat. Onzichtbaar zijn in deze wereld kan dus wel degelijk.

Even terug naar de zin van de reporter. Vecht voor wat je waard bent! Hoe zit het met jou? Wat doe jij als je onrecht wordt aangedaan? Ik vecht terug. Niet alleen, maar samen met diegene waarvan ik weet dat Hij mij zal helpen en mij nooit zal verlaten.

Als je zelf niet vecht voor wat je waard bent, weet dan dat er altijd iemand is die voor je zal blijven vechten!

Stel je wilt wat verkopen, dan zorg je er toch voor dat alles er tip en top uitziet omdat je het graag wilt verkopen. Je hebt zelf je uiterste beste gedaan om alles er zo goed mogelijk uit te laten zien. Zodat diegene het wel zal kopen.

Dit principe is ook zo met vechten voor wat je waard bent! Jij doet wat jij kunt doen om het beste resultaat te behalen in je leven en God doet de rest. Echt! Als je iets wilt en je weet zeker dat God het is die dit op je hart legt, dan kan niemand dat veranderen! Jij doet je uiterste best om te doen wat er gedaan moet worden en God zal je leiden en helpen om het tot Zijn wil te volbrengen.

Maar………………….

Jij beslist. Je kan ook niets doen en het allemaal maar over je heen laten komen. Welke keuze maak jij?

Jij kan vechten voor wat je waard bent! Dus denk er deze week eens over na. Met welke omstandigheden je ook te maken hebt of wat voor uitdagingen er deze week ook op je te wachten staat.

Vecht voor wat je waard bent! Je bent het waard!

 

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s