Voor altijd een OPEN deur!

Het leven bestaat uit open en dichte deuren. Soms worden deuren gesloten, soms staan ze op een kier of staan ze wagen wijd open. En als er dan in je leven ineens een deur zo plotseling voor je dichtgeslagen word dan zeggen mensen wel eens: als er een deur gesloten wordt dan opent God wel weer een nieuwe deur.

Maar op het moment dat er door anderen voor jou een deur dicht geslagen word, wil je die opmerking misschien helemaal niet horen. Dan klinkt die opmerking wel erg makkelijk terwijl het op dat moment helemaal niet makkelijk is.

Natuurlijk opent God deuren en God kan ook deuren sluiten als het bijvoorbeeld iets is, wat helemaal niet goed voor je is. Maar op zo’n moment…….Als je ongewild voor een dichte deur komt te staan.

Bekijk je eigen leven eens. Zijn er zonder dat jij het wilde deuren voor je dichtgeslagen? Wat doe je dan? Hoe ga je daarmee om?

Ik zeg altijd, ik ben echt blij en dankbaar dat ik God ken. Dat ik iemand ken die elke muur en elke deur kan doorbreken. Als er dingen gebeuren die voor jouw een deur doen dichtslaan, weet ik dat ik er niet alleen door heen zal gaan.

Hij is met mij! En wanneer er een deur wordt dichtgeslagen terwijl God wil dat die geopend blijft, dan zal God zeker die deur weer openen. Dat geloof ik zeker.

Wie is jouw deur? Wie zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot dingen en wie zorgt ervoor dat je je deur sluit wanneer dat nodig is? Gelukkig hebben wij de Heilige Geest in ons wonen die ons elk moment zal waarschuwen wanneer een deur dicht moet. Maar Hij zal je ook bemoedigen wanneer je door een deur heen moet gaan, terwijl je dat misschien zelf niet zo zou doen.

Bij ons in de tuin hangt een prachtige quote: Enjoy little things!

IMG_3434.JPG

Een reminder. Dat je wel van je leven moet genieten. En om even in het thema te blijven, voordat je het weet wordt er zo ineens een deur voor je neus dichtgegooid en is het over. Dan kun je maar beter blijven genieten van alles wat de dag je brengt.

Because you never know…..

Ik denk dat iedereen wel eens te maken heeft gehad met dichte deuren. Je had niets in de gaten en ineens kon je niet verder. De deur zat dicht en viel in het diepste slot.

Wie kan een gesloten deur zonder sleutel openen?

Er is één bij wie er nooit een deur dicht zal gaan. Iemand die je nooit zal laten staan op de stoep. Bij die degene staat de deur altijd open! Open voor jou! Bij Hem hoef je nooit bang te zijn dat het over is. Dat de deur in het slot valt. Dat je er niet meer inkomt. Dat het over is.

Nee, bij Hem kun je 24 uur en 365 dagen in het jaar terecht. Hij is een God van open deuren. Hij is een God van trouw! Ook voor jou! Ik weet niet in welke situatie je zit. Maar je zult ongetwijfeld ook te maken gehad hebben in je leven met gesloten deuren.

Laat je dan troosten door diegene die je nooit voor een dicht deur laat staan!

Hij weet wat het is om voor een dichte deur te staan. Niet alle mensen moesten Hem en vaak keerden ze Hem de rug toe. Mensen die lachten om wat Hij deed. Hij vertelde wie Hij was maar mensen schudden hun hoofden en liepen weg. Pats….weer een dichte deur.

Maar toen gebeurde er iets waardoor de deur voor ons voor altijd open bleef staan. Hij gaf Zijn leven voor jou en je toegang was vrij. Voor ALTIJD een open deur! En dat lieve lezer is onze hoop! Als er een deur in je leven wordt dichtgeslagen. Ga dan naar diegene toe die alle deuren kan openen. Hij zal je laten zien welke weg je gaan moet. Hij is de oplossing!

Niet alleen de oplossing voor gesloten deuren maar de oplossing voor alles!!

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels.

 

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Aritha schreef:

  Heel mooi, wijs en “troostend”. Ik vind het mooi dat je zowel onze emoties een plekje geeft in je blogbericht maar niet onbegrensd. Knap gedaan. De focus op God houden bij Wie we altijd mogen schuilen door Jezus Christus, onze Deur.

  DANK!!!!!

  Liked by 1 persoon

  1. Krullies schreef:

   Dank je wel lieve Aritha voor je bemoedigende reactie op mijn blog!! Heel mooi hoe je dat schrijft! Ook heel erg bedankt!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s