De schoonheid van het leven

Het is nog aardig vroeg in de avond, maar als je kijkt naar hoe donker het is, heb je het idee, dat het al aardig laat in de avond is. Donkere wolken spannen samen in de lucht. De woonkamer wordt steeds donkerder.

Ik pak snel mijn mobiel en ren naar buiten. Om maar niets te missen van de schoonheid van die prachtige luchten! Natuurlijk wil ik die prachtige luchten vastleggen. Ik kan daar zo van genieten! Mooie luchten is echt iets waar ik blij van wordt!

Mensen die mij beter kennen, weten dat ik dat echt prachtig vind. Terwijl ik buiten de enorme donkere luchten bekijk, krijg ik ondertussen prachtige foto’s doorgestuurd. Een verlichte lucht waarbij de zonnestralen door de donkere wolken heen schijnen. Echt prachtig om te zien!

35415718_1628196413944389_6190375284718436352_n

Kijk er maar eens goed na. Dit is toch geweldig om te zien?! De enorme donkere wolken en daardoorheen het licht. En soms is dat net even iets wat je nodig hebt. Dat in jouw leven wat misschien soms net te vergelijken is met een enorme donkere wolk, even een lichtstraaltje van boven komt. Even een lichtpunt.

Dit was voor mij echt een moment om van te genieten. Die prachtige luchten om mij heen. Een moment die ik niet ingepland had. En juist die momenten, daar kan ik zo enorm van genieten. De verrassingen van het leven zijn voor mij echt de momenten waar ik enorm blij van wordt!

En hoe zit dat met jou? Kan jij nog genieten van onverwachte mooie momenten in je leven? Geniet jij misschien net zoals ik van die prachtige luchten?

En niet voor iedereen is elk moment waar jij bijvoorbeeld heel erg van kunt genieten, ook voor hun een geniet moment. Wij leven in een wereld met veel verschillende mensen en wensen.

Even terug naar die donkere wolken. Zoals je ziet komen de zonnestralen door de donkere wolken heen. En daar lieve lezers kunnen we hoop uit putten. Zoals de zonnestralen de donkere wolken laten verdwijnen.

Zo zullen ook in jouw leven de donkere wolken uiteindelijk verdwijnen.

Ze zeggen heel makkelijk naar regen komt zonneschijn. Dat is ook zo. Maar er gaat natuurlijk wel tijd overheen. Soms zie je niet gelijk zonneschijn maar duurt het een tijdje. Toch het is echt waar!

God kan in jouw leven de donkere wolken verdrijven.

Hij komt met Zijn zonnestralen in je leven en zal de donkerheid doen verdwijnen! Zijn licht wat sterker is dan elk probleem waar je mee te maken hebt! Zijn licht zal jou omringen!

35473286_1628151200615577_7636209487283486720_n

Als ik dan zo kijk naar die grote wolken boven mij, dan kijk ik een stukje verder. Verder omhoog en zie ik in mijn gedachten God naar mij kijken vanuit de hemel.

God die hoe klein als ik ook als mens onder die enorme wolken ben, mij in het vizier heeft.

Hij die zoals de wolken ons omringen, ook ons zal blijven omringen. Hoe dreigend de wolken soms ook in je leven kunnen zijn.

Maar ondanks dat wij maar klein zijn, hebben wij wel een redder die groot is!

Een redder die zich voor ons uitstrekt, Zijn zonnestralen omringen ook jouw leven! Kijk maar omhoog. Hij is er echt! Je hoeft hier niet alleen doorheen te gaan.

Er is hoop! Er is een redder die zich over jouw leven wil ontfermen! Laat je gezicht maar verwarmen door Zijn zonnestralen. Zijn zonnestralen die er ook voor jouw zullen zijn! Hij is met je en met Hem zul je nog veel meer geniet momenten beleven. Geniet van de schoonheid van het leven.

Kijk maar om je heen en je zult de schoonheid zien!

 

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels.

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

    1. Krullies schreef:

      Dank je wel!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s