Een feessie!

Jaaaaaa vandaag is een speciale dag! Vandaag hebben we wat te vieren!! Nee, ik ben niet jarig. Vandaag is het bewijs dat als God je een droom geeft, en het Zijn wil is, je het ook zal lukken!

Zoals velen van jullie weten ben ik in februari 2015 begonnen met het schrijven van blogs voor de website van Puurvandaag. De blogs bleven maar komen en op een gegeven moment heb ik een website gemaakt om daar met regelmaat een blog op de plaatsen.

En ja nu komt het….. De eerst blog die verscheen daarop, was op 3 juli 2016. Dus dat is precies vandaag 3 jaar geleden! En daarom wil ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan alsof het een gewone dag is. Nee, ik wil juist deze dag gebruiken om diegene in het zonnetje te zetten die dit alles heeft mogelijk gemaakt!

God!

Wat ben ik zonder Hem! God gaf mij op een gegeven moment het verlangen om te gaan schrijven. Hij liet mij een bericht zien, een oproep om voor Puurvandaag te gaan schrijven en vanaf dat moment is alles begonnen. Maar het begint bij het moment dat je luistert naar die stem, naar die roep in je hart.

Wat nu als ik niet geluisterd had?
Wat nu als ik de stap niet had durven nemen?

Dan had ik Gods plan voor mij waarschijnlijk gedwarsboomd of vertraagd. Kijk stel nu dat ik niet gelijk geluisterd had. Ik weet zeker dat God dan in dat geval mij op vele andere manieren het mij bleef duidelijk maken. Maar misschien had ik het dan ook nog niet gezien. En ja dan loop je een heel mooi plan mis. Gelukkig heb ik wel geluisterd. Ik zei laatst tegen iemand:

Zolang God mij de woorden blijft geven, blijf ik schrijven!

En daar ben ik God zo ontzettend dankbaar voor!! Iemand die je een taak geeft maar ook weet dat je die goed zal volbrengen. En zo werkt het eigenlijk met alles in het leven. God zal je nooit iets opdragen wat je totaal niet leuk vindt of iets wat totaal niet bij je past. Natuurlijk moet je ook weleens dingen doen die je niet leuk vindt maar ik bedoel meer je persoonlijk plan wat God met je heeft.

Dat is alleen toepasbaar op jou en zal alleen jij ten uitvoer kunnen brengen!

Wat mij ook altijd erdoor heen helpt is mijn lieve familie, die al mijn blogs lezen, mij tips geeft en vooral mij ondersteund, waardeert en trots op mij is dat ik schrijf. En dat draagt er ook zeker aan bij dat ik nog steeds schrijf en blijf schrijven!

Lieve mensen, geef nooit op wanneer God iets op je hart legt, maar je er nog niets van kunt zien hoe het zal gaan. Ook ik ken dat. Ik heb ook nog dromen die op dit moment nog niet zijn uitgekomen maar ik blijf ze brengen aan de voeten van het kruis en op Zijn moment, wanneer het Zijn wil is zullen ook die dromen in vervulling gaan. Dat weet ik zeker!

Vandaag is een dag met een speciaal randje.

Ik ben dankbaar. Dankbaar dat ik al zoveel blogs heb mogen schrijven en Zijn woord verder mag verspreiden. Hoe dankbaar ben jij voor alles wat je in je leven hebt? Maak er een gewoonte van om niet alleen te bidden voor je zorgen maar Hem ook vooral dankbaar te zijn voor alles wat je hebt!

En wat ben ik zonder mijn lezers en alle lieve berichtjes die jullie achterlaten op mijn blog en op mijn facebook. Juist door die berichten en commentaren weet je hoe je blogs gevonden worden en dat geeft je weer kracht om verder te gaan, dus lezers ook bedankt!!

3 jaar geleden alweer.

3 jaar geleden begon ik met de website Krullies Schrijfsels en ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen, dat ik over Hem mag schrijven, die mijn leven leidt!

Voor iedereen die mijn eerste blog op de website nog een keer wil lezen, hieronder de link. https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2016/07/03/gebed-een-onmisbaar-wapen-in-de-strijd/

Een blog wat nog steeds zo actueel is. Waar zijn we zonder Hem en waar zijn we zonder gebed! Het is ons wapen tegen de duivel. Vergeet nooit!

Op onze knieën kunnen we de strijd winnen, alleen dat al is een feessie waard!

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door krullies Schrijfsels

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Danielle Hoogendijk schreef:

  Wat mooi om te lezen dat jij het bloggen ook echt als een roep van God hebt ervaren (herkenning voor mij)
  Dank je wel voor je be- aan-moedeging.
  Ik wens je nog veel schrijfplezier.

  Liked by 1 persoon

 2. Krullies Schrijfsels schreef:

  Wat fijn en bijzonder dat het voor jou ook een herkenning is, wat mooi! Jij ook bedankt voor je lieve reactie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s