24 uur…..

Ik was laatst onderweg en ik weet niet of het je weleens opgevallen is maar tegenwoordig kunnen wij wel bordenland heten. Overal komen zo vanuit het niets borden te verschijn. En of het er nou overzichtelijker op wordt betwijfel ik. Bij ons bij een kruising staan soms zoveel borden dat het bijna niet meer duidelijk is waar het allemaal voor dient.

Zo zag ik laatst ook een bord van 24 uur service voorbij komen. 24 uur service dat zou toch wat zijn. Dag en nacht open, wie wil voor zoiets werken? Tegenwoordig beginnen we steeds meer te lijken op een 24 uurs wereld. De zondagen worden gebruikt om gewoon de winkels te openen terwijl we al zes dagen naar die winkels kunnen. Het lijkt er steeds meer op dat mensen maar geen rust hebben en maar door willen gaan om maar niet te hoeven rusten.

Zou dat misschien de reden zijn?

De wereld is steeds onrustiger. Niet alleen door de omstandigheden maar ook door de mensen die er in de wereld leven. Je kunt vinden van wat je ervan vindt, maar niemand kan menselijk gezien 24 uur elke dag doorgaan. In de Bijbel staat niet voor niets dat er is een tijd voor alles. Dus ook een tijd om te rusten. Menselijk gezien moet je een keer gaan slapen anders houd je het niet vol en zul je er vroeg of laat bij neervallen.

Juist daarom heb ik nog meer ontzag voor diegene die nooit slaapt.

Weet je wie ik bedoel? Ik hoop echt dat je Hem ook kent. God! God slaapt nooit. Hij is dag en nacht voor je in de weer. Hij slaapt nooit!! Elke seconde is Hij bereikbaar voor jou. En dat vind ik persoonlijk een zeer geruststellende gedachte. Want als ik mij bijvoorbeeld in een noodsituatie zit, kan ik direct mijn persoonlijke hulplijn bereiken.

24 uur.

Soms kunnen problemen je 24 uur bezig houden. Het leven kan soms echt moeilijk zijn. En dan is slapen of rusten wel het laatste waar je aan wilt denken, omdat je toch niet goed in slaap kan komen. Daarom dender je maar door om maar niet in die stilte te komen misschien. Wat is het dan mooi en fijn dat er één iemand is die precies weet wat er met je aan de hand is. Die je door en door kent. Die precies weet wat er in je omgaat. Hij weet van elke traan.

Jeremy Camp heeft zelf verschrikkelijk dingen meegemaakt. Ondanks zijn pijn en verdriet zingt hij prachtige, krachtige liederen. Het lied the same power gaat erover dat God niet veranderd. Dat dezelfde kracht die God weer liet leven, ook in ons woont! Luister maar naar dit prachtig lied.

Ondanks alles zingt Jeremy nog steeds en blijft Hij geloven, hoe zit dat met jou?

Wees je bewust van de kracht die in je woont!

24 uur woont er iemand in je hart. Laat dat eens goed tot je doordringen. Er woont iemand in je die de oplossing is, voor alles wat je mee maakt. Hij wil je helpen en zelfs 24 uur lang..

24 uur:
Elke keer wanneer je opstaat is Hij daar.
Elke keer wanneer je gaat slapen is Hij daar.
Elke keer wanneer je verdriet hebt, is Hij daar.
Elke keer wanneer je kracht nodig hebt, is Hij daar
.

God is krachtig en omdat God krachtig is, kun jij dat ook zijn omdat Hij in je woont! 24 uur lang kun jij aanspraak maken op die kracht. En wanneer je gaat slapen, zal Hij over je waken en als je dan weer wakker wordt en jij de zonnestralen weer door je gordijn ziet heen komen, ben je verzekerd van het feit dat Hij er nog steeds zal zijn.

Één persoon is ALTIJD 24 uur aan het werk. Bij Hem staat er zeker op de deur: ‘ wees welkom, 24 uur service altijd open’!

En dat is en blijft onze hoop. In deze turbulente wereld is het van belang te weten bij wie je terecht kunt.

Roep Hem aan, Hij is echt 24 uur open speciaal voor jou!

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door krullies Schrijfsels

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Anne Stekhoven schreef:

    Wat een prachtige link leg je hier Krullie. Ik ben heel blij dat Hij nooit slaapt..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s