Doe je mee??

De bemoedigingsmaand Maart op Krullies Schrijfsels!

Het is alweer bijna maart, wat gaat de tijd toch snel. Maart…… Een jaar geleden in maart was het een maand waarin mijn leven veranderde. Het is alweer een jaar geleden dat er een eerste lockdown kwam, meer dan een jaar geleden werden we allemaal geconfronteerd met het coronavirus.

Nu een jaar later, is het coronavirus nog niet verdwenen en zijn er gezinnen uiteen gescheurd, en het gemis is niet te overzien. Wat is iets waar momenteel veel behoefte aan is? Als ik terug kijk naar het afgelopen jaar, na wat er allemaal in de wereld maar ook in mijn persoonlijke leven heeft afgespeeld, dan heb ik juist in tijden waarin omstandigheden moeilijk zijn, bemoediging nodig.

God die zo op het juiste moment iemand liet bellen, iemand een apje naar mij liet sturen, een mooie bemoediging naar mij toestuurde,iets wat ik las op internet en ga zo maar door. In ieder geval was bemoediging iets wat ik die tijd nodig had. Te weten dat er aan je gedacht word, hoop dat je niet alleen bent, dat er Iemand in deze puinhoop de baas is!

Mensen hebben bemoediging nodig.

Juist in tijden als deze. Daarom wordt de maand Maart op Krullies Schrijfsels http://Krulliesschrijfselssite.wordpress.com de bemoedigingsmaand met de titel Nooit zonder HOOP! Met die Enige rode draad Gods hoop. Zijn zorg, Zijn kracht waar we niet zonder kunnen.

Wat heeft jou bemoedigd in een moeilijke tijd? Een bepaald lied, een gedicht, een afbeelding? Deel het en bemoedig mensen!

Misschien heb jij altijd al wat op een blog willen schrijven maar heb je zelf geen blog. Misschien durf je je schrijven niet aan mensen te laten zien, maar blijft het in je hart. Misschien heb je een andere creatief idee met het thema van deze maand.

Dan nodig ik jou uit!!

Er zijn geen bepaalde regels, als het maar bemoedigd en dat kan op verschillende manieren. Je hoeft ook zelf niet een blog of website te hebben. Maar als Gods hoop er maar in te zien is, want Hij is de gever van HOOP!

Neem de stap en laat via een berichtje op de website onder deze blog, of via een berichtje op de facebookpagina https://www.facebook.com/Krullies-Schrijfsels-1619127711692381 of via het contactformulier op de website, weten dat jij wilt meedoen aan deze bemoedigingsmaand in Maart!

De inzendingen kunnen worden ingestuurd tot en met 1 Maart 2021.

De inzendingen zullen worden geplaatst op de website en facebookpagina van krullies Schrijfsels!

Geef HOOP door, want je bent NOOIT zonder HOOP!

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door krullies Schrijfsels

13 gedachten over “Doe je mee??

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: