De bemoediging…..

Vandaag de bemoediging van Rita Klapwijk!

Hoop en perspectief!

Alles wat eens zo gewoon was, is niet meer gewoon. Wat voorheen vanzelfsprekend was, is niet meer zo vanzelfsprekend. En wat we voorheen gewoon deden, kunnen we nu niet meer doen, of alleen nog met allerlei voorzorgsmaatregelen. We horen en zien hoe moedeloosheid toeneemt, als ook de onrust vanwege de vele en vaak ook tegenstrijdige berichtgevingen. Mag ik je te midden van deze gevoelens van neerslachtigheid en onrust eens meenemen de stilte in? Nee, niet de stilte van het isolement waar je nu misschien inzit, een stilte die ontstaan is vanuit niets meer kunnen of mogen, maar een andere stilte. Een stilte, waarin we de wereld met al haar beslommeringen achter ons laten, en een andere wereld binnenstappen; een wereld waarin we niet meer gebonden zijn aan allerlei regels en beperkingen, maar waar we volledig vrij zijn omdat Hij daar is. Een wereld, waarin we de tijd en ruimte hebben om samen met de Heer naar alles te kijken.

Een wereld, waar stilte niet meer benauwend is, maar waar nieuwe hoop te vinden is; hoop die genezing geeft en nieuw perspectief.

Sluit je ogen maar, en word stil. Sluit buiten de wereld waarin je leeft en kom binnen in de wereld waar je hemelse Vader het voor het zeggen heeft.

Sluit je ogen maar, en word stil. Sluit de wereld buiten, en kom tot rust. Richt je aandacht, je hart op Hem; word je van Zijn tegenwoordigheid bewust.Wees maar stil, en kom tot rust. Weet je veilig in Zijn aanwezigheid. Hier in de stilte van dit moment, houd op het bestaan van elke strijd. Wees maar stil, en kom tot rust; hier ben je ver weg van alle zorgen. Immers, in de schaduw van Zijn vleugels ben je altijd veilig en geborgen.

Kom tot rust, nu alle andere stemmen zwijgen; laat je vullen door Zijn Geest met Zijn kracht. Nieuwe hoop en perspectief worden geboren, bij de bewustwording van Zijn macht. Kom tot rust, nu alle andere stemmen zwijgen, en zie het licht dat aan de horizon gloort. Alles, ja alles, heeft Hij vast in Zijn handen; je kunt Hem vertrouwen op Zijn woord. Vertrouw Mij, ik zal je nooit verlaten; alle dagen ben Ik bij je, je bent nooit alleen. Mijn oog zal altijd op jou zijn; Mijn armen beschermend om je heen.

Hebreeën 4:16 ‘Laten wij dan met vrijmoedigheid naderen tot de troon van de genade, opdat wij barmhartigheid verkrijgen en genade vinden om geholpen te worden op het juiste tijdstip.’

2 Kronieken 16:9 NBG: Want des HEREN ogen gaan over de gehele aarde, om krachtig bij te staan hen, wier hart volkomen naar Hem uitgaat.’

Mattheüs 28:20: En zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld. Amen.’

Deuteronomium 31:6: Wees sterk en moedig, wees niet bevreesd en schrik niet voor hen terug, want het is de HEERE , uw God, Die met u mee gaat. Hij zal u niet loslaten en u niet verlaten.

Dank je wel Rita Klapwijk voor deze prachtige en bemoedigende blog! Wil je meer over haar weten? Kijk dan op haar prachtige website https://www.bloemingodstuin.nl/

© Copyright Rita Klapwijk. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door krullies Schrijfsels

2 gedachten over “De bemoediging…..

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: