Wegwezen!

Misschien lees je deze titel en heb je gelijk geen behoefte meer om verder te lezen. Wegwezen? Wat is dat nu voor een titel? Laat deze titel eerst even goed tot je doordringen. Wat roept deze titel bij je op? Dan kan per persoon erg verschillen. Wat doet het met jou?

Wegwezen! Wat betekent dit woord eigenlijk? Ik heb het even opgezocht op internet.

Zoals je kunt lezen betekent het dat je op de plek waar je was weg gaat. De betekenis nummer 2 er niet zijn, triggert mij voor deze blog. Als iemand tegen je zou zeggen wegwezen, kan dat natuurlijk vele betekenissen hebben. Misschien roept de titel bij jou juist negatieve gevoelens op. Misschien zijn er genoeg mensen in je leven geweest die deze woorden tegen je gezegd hebben. Wegwezen! Je bent hier niet langer welkom op deze werkplek. Wegwezen! Jij bent hier niet langer welkom als vriend of vriendin. Wegwezen! Jij bent ziek en nu wil ik niet meer met je omgaan.

Wegwezen…..

Misschien gelden één van deze voorbeelden voor jou. Misschien doet het pijn als je het leest. Ik heb ervaren dat er in de wereld soms geen plaats lijkt voor mensen die bijvoorbeeld ziek zijn. Mensen die er zelf niets aan kunnen doen, die het overkomt. De wereld houdt daar geen rekening mee. De wereld zegt wegwezen jij!

Het is nu vakantietijd en als je op vakantie gaat, dan ben je zeker aan het inpakken. Misschien al een paar dagen van tevoren zodat alles op tijd klaarstaat of een dag ervoor. Waar het omgaat is als je klaar bent met inpakken, je kunt gaan. Inpakken en wegwezen. Dit is een wegwezen op een leuke manier. Je hebt een mooi vooruitzicht op bijvoorbeeld een paar heerlijke dagen weg. Dat is het leuke van inpakken. Voordat je weggaat check je nog even extra of je alles hebt en dan gaat de sleutel in de deur op slot en ben je ervandoor.

Tegen wie heb jij misschien wegwezen gezegd?

We leven in een wereld waarin we te maken hebben met verschillende omstandigheden. De duivel raast rond. We moeten op onze hoede zijn om niet in de valstrikken van de duivel te stappen. Ben jij je wel bewust van de geestelijke wapens die jij bezit? Wij hebben de autoriteit van God gekregen om tegen de duivel WEGWEZEN te zeggen! Ga weg in Jezus naam! WEGWEZEN!  Ben jij je hiervan bewust?

Het is belangrijk te weten, juist in de wereld waarin we leven dat we van God wapens hebben gekregen om de duivel de deur te wijzen! Sta jij in die kracht? Sta jij op dat fundament? Het ligt er voor jou en je mag het gebruiken. Juist gebruiken om de duivel te weerstaan. God die bergen kan verzetten! God voor wie niets onmogelijk is!

Ben jij je bewust van de kracht die in je woont?

WEGWEZEN! Je hoeft de omstandigheden niet te accepteren zoals ze zijn. Je mag in Jezus naam de duivel op laten hoepelen. Inpakken en wegwezen en kom NOOIT meer terug! Een prachtig lied Deitrick Haddon heeft geschreven wil ik graag met je delen:

I’m out for blood
You messed with the wrong one
At the wrong time, you messed with me and my family

First Verse
You were a fool to underestimate me
I’ve got angels standing right beside me
I can start a war with just one command
You don’t know just who I am
I am the one that gonna break your back and make you
Remember that you ain’t all that
And devil you know what I was born to do assassinate
You and your demons too

I’m blessed, I’m blessed, I’m blessed
And you can’t curse what the Lord has blessed
Your voodoo won’t work cause I’m so blessed

I’m blessed, I’m blessed, I’m blessed
And you can’t curse what the Lord has blessed
Your spell won’t work cause I’m so blessed

You messed with the wrong one! Laat de duivel zijn koffers inpakken en zeg tegen hem in Jezus Naam, WEGWEZEN! Je hebt totaal geen recht op mij of op mijn leven of op het leven van mijn familie! Wijs de duivel de deur! Met God aan je zijde kun je dit doen. We hebben helaas te maken in dit leven met uitdagingen en beproevingen. Maar er is een verschil. Wij hoeven hier nooit alleen door in eigen kracht maar met Gods nooit eindigende kracht. Geloof jij dat? Ben jij je ervan bewust? Spreek de woorden uit. Het geeft kracht Gods waarheid uit te spreken recht vanuit je hart! Jij bent welkom bij God, Hij zal nooit tegen je wegwezen zeggen!

Wat doe jij?

© Copyright Krullies Schrijfsels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: