De schrijver…..

Ik had het niet beter kunnen dromen…..

 

Blogschrijver…….

De tijd vliegt en het is dan ook alweer 4  jaar geleden dat ik begon met blogs te schrijven voor Puurvandaag.nl. God leidt mijn leven en op een gegeven moment had ik zo op mijn hart om te gaan schrijven. Ik las op de site dat ze bloggers zochten en heb de sprong genomen. Nu alweer een aantal jaren geleden dat ik ben begonnen met schrijven!

Toen het schrijven steeds meer weer werd, ben ik begonnen met deze website, waar nu wekelijks een blog verschijnt. Het is zo mooi te zien, hoe God de woorden blijft geven en er elke week weer een blog verschijnt!

Wie ben ik: Ik ben een bezige bij, een vrolijk, creatief en enthousiast persoon. Een echte doorzetter. Ga ik ergens voor dan ga ik er ook voor de volle 100% voor!

Ik wens jullie allen Gods rijke zegen toe en vergeet nooit, Hij is maar één gebed bij je vandaan!

© Copyright Krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Krullies Schrijfsels.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: