Sprankeltjes van hoop!

Afgelopen jaar in de maand november en december was de start van de Sprankeltjes van hoop! En wie had dit kunnen bedenken, dat kan alleen God!!

Ik weet niet of je weleens gekampeerd hebt maar wat ik zo mooi vindt als je op de camping staat is dat als het s’avonds donkerder wordt je de prachtige sterrenhemel boven je hebt. Hoe donker het wordt hoe meer die sterren oplichten in de lucht. Wat maakt het dat de lucht toch niet gezien wordt als een donkere lucht? Wat zorgt ervoor dat je kijkt naar de sterren, dat dit je fascineert en dat dit zo opvalt?

In de maand november startte er op Krullies Schrijfsels een nieuwe serie, Sprankeltjes van hoop. Samen plakten we alsware de sterren van hoop in de donkere lucht. Lichtpuntjes wat de donker maand minder donker maakte. Die lichtpuntjes die je laten schitteren in de donker lucht. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. En hoe mooi is het, om die verhalen te delen en zo die sprankeltjes van hoop te delen en fel te laten schijnen zoals de sterren in de donkere lucht. In December kwam een blog online als afsluiting maar wat geen afsluiting bleek te zijn. Een afsluiting wat geen einde is. Zie: https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2021/12/23/slot-sprankeltjes-van-hoop/ de vraag is:

Brandt Gods licht nog in jou?

Wij zijn Gods lichten hier in de donkere wereld. Het is aan jou hoe hard je die laat schijnen!

NU IN 2022 GAAT HET VERDER!

Prachtig te zien dat in de maanden november en december er elke dag een prachtige Sprankel verscheen en daar bleef het niet bij. Want nu in 2022 is er de Sprankel van de week! Elke week zal er op de zaterdag een prachtige Sprankel van iemand online verschijnen. Diegene deelt bijvoorbeeld zijn verhaal, deelt een lied of een blog met een bemoedigende boodschap.

Samen Zijn licht uitdelen in deze donkere wereld!

Ik nodig je van harte uit om mee te doen en Zijn hoop te delen, je verhaal te vertellen en mensen hoop te geven. Zijn hoop, Zijn licht wat alle duisternis zal doen laten verdwijnen!

Doe je mee?

© Copyright Krullies Schrijfsels.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: