De uitslag van de bloghop Maart/April!

Vandaag is het alweer mei. En dat betekend dat vandaag bekend wordt gemaakt wie de winnaar of winnares geworden is van deze bloghop. Weten jullie nog het thema van deze bloghop?

Je kunt het lezen via deze link: https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2021/03/08/het-nieuwe-thema-van-de-bloghop-maart-april-is/

Het thema was dus wilskracht. En ieder persoon die heeft meegedaan aan deze bloghop heeft dit zo mooi op zijn en haar eigen manier verwoord. Het zijn alle drie inzendingen die je tot denken aanzetten maar je tegelijkertijd ook hoop geven en wijzen op die Almachtige die onze levens draagt!

Dank jullie wel voor deze prachtige inzendingen!

Hieronder de inzendingen. Ik heb een paar inzendingen binnen gekregen. En al zijn het maar een paar, het zijn parels om te lezen.

  • De eerst inzending is van Bianca die een heel open eerlijke blog schrijft over wat haar in het leven bezighoudt, hoe ze dingen aanpakt. Maar wat ik vooral mooi vind is hoe ze schrijft dat voor God niets onmogelijk is. Ze citeert de tekst in:

Ik ben de HEER, de God van al wat leeft. Is er ook maar iets dat voor mij onmogelijk is? – Jeremia 32:27

  • De tweede inzending is van taalvast die de prachtige boodschap van hoop met ons deelt. Hoop ondanks de stormen in het leven. Hij schrift hier het volgende over:

Persoonlijk merk ik het ten diepste in elke storm in mijn leven. De chaos wordt elke keer weer geordend, als ik op Hem vertrouw.

Wat een prachtige bemoediging voor ons allemaal!

  • De derde inzending is van Aritha zij verwijst ons door naar het prachtige site vol met blogs. Ik klikte op de link en zag staan

“God is ook aanwezig tijdens de kilometers dat je Hem niet ervaart.”

Een bemoediging voor iedereen!

En dan nu…. nu is het moment aangekomen om het stokje door te geven aan de volgende persoon die de bloghop van Mei/juni mag organiseren. En dat is geworden………………………………..

BIANCA DE VRIND-ZEGERS!!

Van harte gefeliciteerd! Jij mag de bloghop van mei/juni gaan organiseren. Ik ben super benieuwd naar het nieuwe thema! Heel veel succes!!

© Copyright krullies Schrijfsels. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door krullies Schrijfsels

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑