Een sneak preview!

Vandaag een feestelijke mededeling die ik deel als trotse zus! We hebben de primeur om vandaag een klein inkijkje te krijgen in de nieuwe website van de nieuwe onderneming van mijn zusje Logischer Wijzer.

De webshop maken is nog in volle gang maar vanaf vandaag kan er al besteld worden via de facebookpagina die vandaag live gaat! Want wie wil er niet een cartoon van zichzelf? Dit kan voor €14,95.

Hier op Krullies Schrijfsels een sneak preview. Wie is het gezicht achter Logischer WIjzer en wat kan Logischer Wijzer allemaal voor u betekenen? Dat komen we vandaag te weten!

God heeft aan een ieder van ons persoonlijke talenten gegeven. Het is aan ons om ermee te doen wat we willen. God dwingt nooit, maar stuurt ons wel. Het is erg mooi om te zien, dat als je een talent hebt en je het in Gods handen legt, Hij ermee aan de slag gaat. Als God iets op je hart legt en het gaat niet weg, dan mag je er zeker van zijn dat God je iets duidelijk wil maken.

Vandaag de primeur hier op Krullies Schrijfsels. De opening van de facebookpagina van mijn zusje haar nieuwe onderneming Logischer Wijzer….wijzer met een glimlach!

Het gezicht achter Logischer Wijzer

Mijn naam is Ezra de Leeuw en ik ben  zogezegd een creatieve duizendpoot: tekenen, illustreren, schrijven, zingen…. iets moois creëren, daar hou ik van.  Mijn grootste passie is het volgen van Jezus en hoe kan ik dan mijn gegeven talenten inzetten tot eer van Hem? Het doet me denken aan het bijbelvers van de talenten: wie doet er wat mee? Het doet me ook denken aan het vers over de lamp onder het bed.’ Verstop je licht niet onder het bed, dan kan het ook niet schijnen’.

Ik hou van woordgrappen en van cartoons en ik merkte dat tijdens het bijbellezen spontane cartoons in mijn hoofd opkwamen. Als de tekst in de bijbel soms heel letterlijk wordt genomen, krijg je ludieke scenario’s die je tegelijkertijd doen prikkelen en nadenken over de inhoud.  Logischer Wijzer worden dus. Zo is Logischer Wijzer ontstaan. Met tekeningen, cartoons, maar ook speciale ontwerpen. Met verschillende producten maak je op een ludieke manier kennis met Gods woord. Leuk om dus ook kado te geven!

En meer…

Naast de producten probeer ik zoveel mogelijk zelf te ontwerpen. Zo heb ik zelf het logo en de website ontworpen. Daarnaast heb ik ook in opdracht logo’s ontworpen. Verder maak ik schilderijen. Dit maakt het mogelijk dat Logischer Wijzer meer kan bieden. Heb je zelf een idee van een ontwerp, maar je kunt het zelf niet op papier krijgen? Schroom niet en ik maak het voor jou!  Benieuwd naar wat ik maak? 

Mijn hart gaat uit naar het verspreiden van Gods woord om juist mensen te prikkelen en te laten nadenken hoe Jezus ons leert hoe te handelen. Als ik dat door mijn talenten kan doen, dat is toch het mooiste van allemaal!?

U kunt bij Logischer Wijzer terecht voor:

  • Cartoon op aanvraag
  • logo’s ontwerpen
  • Illustreren
  • Christelijke lijn met prachtige producten en unieke ontwerpen!

Vanaf vandaag is ze te volgen op de facebookpagina van Logischer Wijzer. De prachtige website met webshop volgt snel online! Kijk voor meer informatie op:

Facebookpagina: https://www.facebook.com/ChristelijkeProductenlijn

Geef nu uw like! Dan bent u verzekerd dat u van alle nieuwtjes op de hoogte bent!

© Logischer Wijzer

2 gedachten over “Een sneak preview!

Voeg uw reactie toe

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑